Har du varit i Paris? Det har jag och för det första är det svårt att hitta i den staden och för det andra så har den en väldigt känd bred och stor gata med en allé.

Ungefär som Anderstorp!

För visst fick jag problem att hitta igen och Storgatan, ja den tar andan ur en…

Inte bara Storgatan tar andan ur en, Folktandvården gör likaså. Inte för att det finns någon ståt att jämföra med ett vackert hus i Paris men för den goa miljö som vi fick ta del av under veckan där. Leende, skratt, omtänksamhet och gott fika!

Ett tandläkarpar med mångårig erfarenhet hade insett det som vi alla någon gång inser, tisdagar är de tråkigaste dagarna. Men det stannade inte här, insikten har lett till något mera, något med tyngd och värde: Tisdagsfika! Ibland säger en bild mer än tusen ord:

För att fortsätta att upphöja Anderstorp till en plats där god mat kan intagas i en god miljö så måste Himla Gott nämnas. En god lunch på vackra tallrikar som slutade med en längtan efter alla de fantastiskt smarriga kakor som kunde beskådas (och givetvis köpas och ätas om man inte varit så mätt). Vi ska försöka planera in nästa besök på orten på en tid som passar för te och kaka i en mysig gammal fåtölj!!!

Nu tackar vi Anderstorp för denna gång och här kommer huset som ej har sin like i Paris!