Snön regerar och det särskilt i Aneby, jag fick en känsla av att det där hade fallit mer än på bygden utanför. Det var bara att pulsa fram till ingången.

Konst kan ju sätta färg på saker och ting och vid dörren fångades blicken av ett verk som på ett alldeles lysande sätt bröt av från allt det vita. Jag ska inte försöka mig på att ge verket ett namn, det finns säkert ett som är väl fördolt för gemene man.

När jag steg in i en tyst och tom Folktandvård var det bara att följa doften av mat genom de hemtrevliga lokalerna för att på så sätt hitta personalrummet. Det jag hittade var en lokal full av kvinnor, är detta måhända vår enda enkönade klinik?! Hur som helst så fick jag en stund med de trevliga hygienisterna där och trots att de blivit lite borttappade i installationerna så tror jag att vi tillsammans blev lite klokare.

Vit som snö kan man säga om en del av de vackra orkidéer som ståtade tillsammans med adventsljusstakarna i Folktandvårdens fönster, någon har uppenbarligen god hand med dessa växter. Denna person skulle kunna få komma hem till mitt hem och placera sina magiska fingrar över de väldigt gröna och blomfattiga växter som befinner sig där. Men frågan är om de skulle hålla sig så här vackra en längre tid.