Om störst är bäst tänker jag inte ta ställning till men Nässjö Folktandvård är personalmässigt vår största klinik. Om lokalerna är de största kan jag inte alls uttala mig om men det blir ett antal steg per dag när man vandrar runt där, jag tog tyvärr inte med min stegräknare för att få riktiga resultat att redovisa här. Själva byggnaden är också en av de större, men det kan ju bero på att sjukhuset har fått lov att vara i samma lokaler, eller är det kanske tvärtom?!

Vi tandhygienister är en ganska homogen skara när det gäller kön, men här har vi en som gör att mönstret i väven blir lite mer brokigt, en manlig hygienist! Det är bara att uppmuntra och önska fortsatt lycka till i denna värld som kvinnorna allt mer tar över. Blandade arbetsplatser sägs väl vara de bästa?!

Tyvärr, när det gäller Nässjö tryter min fantasi där. Jag kan inte komma på något mer att skriva just nu, kanske kan jag komplettera när vi varit där på uppföljning.