Äntligen var det dags för Sävjö, kollegans hemmaklinik och till på köpet den nyaste och finaste kliniken vi har. Moderna orangea inslag, vackra fototapeter över svunnen tid i byn, snygga lösningar och till och med enhetliga och fräscha kläder. Här vill man jobba! Och det även för att organisationen verkar bra och personalen trevlig.

1 december tillbringade vi här, och det är inte vilken dag som helst inte. Det är Rumäniens nationaldag! Det firades med god kaka som en av de nya tandläkarna bjöd på. Vi har det bra! Jag tycker nog att vi borde bli bättre på att fira vårt ursprung, jag har lite danskt blod i ådrorna och skulle kunna bidra med en nationaldag till, jag skulle till och med kunna tänka mig att vara ledig på den också…

Här kommer förresten bilden på kliniken:

Sävsjö i sig verkar vara en trevlig liten ort, kanske särskilt nu i snö och juletid då ljusen och stjärnorna glittrar och det vita lyser upp trottoarerna längs med de vindlande gatorna i centrum. Sen har de väldigt goda frallor på Melins särskilt de med fetaost och oliver i!