Koncentrationen är på topp, foten väger lite väl tungt, snövallarna är höga men sikten god. Det är minsann inte helt enkelt att hålla 80 på vägen mellan Nässjö och Eksjö, men det går, det ska gå…

Eksjö, trästaden. Tänkt alla dessa vackra byggnader runt vilka man kan höra vingslag från en svunnen tid. Eksjö är en stad att njuta av, att sakta vandra genom. Men kanske inte när det är bitande kallt som den dagen jag var på besök. Här om någonstans skulle kanske Folktandvården kunna hittas i en ståtlig eller vacker byggnad men tja, vi låter bilden tala:

Men huset bakom är inte så dumt!

På kliniken bjöds det på god fika, kanske inte så mycket för min skull men för alla de som samlats för att uppdateras i farliga och mindre farliga ämne som kan finnas på våra arbetsplatser. Tanken är väl att de mer farliga ska minska i mängd och de mindre farliga öka. Mätt och belåten kunde jag utföra det arbete jag farit för att utföra, plus lite till.

Innan jag påbörjade min färd mot kända trakter igen passade jag på att intaga en lunch i de gamla fina delarna av centrum. En god och närande måltid på restaurangen med det talande namnet; AmazingTaste.