När det var dags för en ny klinik att utbildas gick färden till Vetlanda. Där väntade oss en stor skara kvinnor och en lite ensam man, men det verkar gå bra det med! Omhändertagandet var det inget fel på här inte; gott hembakat fikabröd,glögg och pepparkakor, njutbar lunch och lite godis på det. Vi hann även med att utbilda och träna om någon undrar. Sen måste jag bara säga att en så sprudlande, skrattande och trevlig 1a sköterska har jag nog aldrig träffat.

En talande bild av väderleken i Vetlanda:

Min kära kollega L drog på sig lite sjukdom denna vecka och fick ligga och ta igen sig hemma i sängen några dagar. Jag kanske tycker att hon borde masat sig till Folktandvården Vetlanda i alla fall, den ligger ju ändå på Bättringsvägen!

I övrigt så överaskar Vetlanda, namnet för mina tankar till en liten ort med en Nisses korvkiosk, en liten Ica och en Granngården. Men ack så fel man kan ha, här finns ett trevligt centrum som dock var lite svårt att ana bakom all snö och här lyckades jag genomföra en del av de inköp man i juletid förväntas lyckas med.