Det här känns ju som hemma! Snart har varje våning i det höga huset på Rosenlund besökts och denna veckan var det Folktandvården på plan 4 som undersöktes. Eller kanske rättare sagt utbildades. Nu har den nya versionen nått Jönköpingsregionen på riktigt och med en skara som den på Rosenlund så är det en fröjd att få vägleda dem in i mysterierna i T4.

Väl omhändertagna blev vi och väl förplägade, det blev en väldigt trevlig kursdag med god mat och bra flyt. Och när det sen drog igång på tisdagens morgon då hade vi nästan inget att göra. Alla arbetade på som om de aldrig hade gjort något annat, visserligen någon liten blackout här och var men på det stora hela var det väldigt lugnt. Och det är fortfarande väldigt lugnt några dagar senare… När ska de stöta på de kluriga små problemen som vi vill ha att ta tag i? När ska de ropa efter oss i nöd? När ska de känna att detta var dem övermäktigt? När ska vi känna oss behövda?

Tja, svaret är nog aldrig, eller kanske nästan aldrig. Vi får känna oss besegrade eller kanske nöjda med vår gedigna utbildning… Väldigt nöjda är vi i alla fall med de superanvändare som har gjort och gör ett fantastiskt bra jobb på sin klinik (och som beställde så goda semlor…) och som vi tror kommer att fortsätta med det. Keep up the good work!

Något övrigt att tillägga är frågan jag ställer mig. Det skulle nog vara utsikten igen, det är så fint att titta ut över Vättern från nästan alla plan i huset. Särskilt en dag som denna när solen skiner, himlen är blå och vattnet glittrar. Bara det kan ju vara ett argument för att välja denna plats för sin tandvård istället för några eventuella konkurrenter. Själva huset är kanske inte det vackraste som någonsin konstruerats men det ståtar på sin höjd och som sagt, utsikten är svår att slå!