Norrahammar ligger på vägen så att säga. I vanlig ordning åker man på motorvägen mot Jönköping, 1 kilometer innan avfarten tänker jag att idag är det ju Norrahammar som gäller och 300 meter efter avfarten tänker jag att jag skulle ju ha åkt in där och inte till kansliet. Så kan det gå, det var ju bara att ta nästa avfart och en annan väg till målet.

Målet som stavas Folktandvården Norrahammar.

Här sitter historien i väggarna eller kanske snarare på väggarna. Här kan man se lite av det som utspelat sig på ortens fabriker och på dansbanorna i forna tider, det är lite annat idag. Det är bara att konstatera att det har hänt mycket på de små orter vi har omkring oss och hade man haft lite mer tid och ork så är jag säker på att man hade kunnat hitta spännande redogörelser från förr.

Så för att känna historiens vingslag; välj Folktandvården Norrahammar!